Det brasilianske hold paiN Gaming har mistet en spiller i form af André “ManolinGuilder” Gomes.

paiN Gaming besluttede sig at få ManolinGuilder ind på holdet i midten af februar, men samarbejdet blev aldrig rigtigt til noget og er nu hørt op på grund af uenigheder. Spilleren har tidligere været at finde på KaBuM! eSports, før han kom til paiN, hvor han ikke udrettede det store.

ManolinGuilder havde en stor byrde at løfte da han kom ind på holdkortet og skulle erstatte den tidligere AD Carry som havde sikret holdet en andenplads til turneringen IEM Sao Paulo.

Udover den flotte præsentation tl IEM Sao Paulo er holdet vurderet til at være det bedste brasilianske hold. De har også titlen med denne eftersom at de vandt RIOTs egen turnering i Brasilien. Du kan læse meget mere om dem her.

Der er dog allerede blevet sikret en ny spiller i form af den ukendte owN. De har ikke været muligt at spore nogle yderligere informationer om spilleren, men vi vil helt sikkert se mere til ham da paiN har en lang historie med deltagelse i internationale turneringer og konkurrencer.

Holdet består af følgende spillere:

Venon – Fabio Guimarães

SirT – Thúlio CarlosJungle

Kami – Gabriel SantosMid

owN – Marcelo ShiwaAD

Minerva – Gustavo AlvesSupport

 

 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.