Odds på eSport – Kig her!

eSportsbetting er et af de helt nye ting, og noget mange gamere har manglet. Vi har lavet en guide til hvordan du kan oddse!

Der findes en masse forskellige sider ude på markedet der er begyndt at tilbyde odds. I Danmark er det kun Danskespil som har taget dette til sig. Du kan evt. se Gaming.dks interview med dem her.

Danskespil tilbyder i øjeblikket kun League of Legends grunden at det er det mest populære spil hvor der aktivt er ugentlige kampe, noget man ikke finder så meget i de andre titler. – Danskespil er dog åbne overfor andre spilgenre også, da de senest dækkede CS:GO under Copenhagen Games.

En af de helt store sider som man kan bruge, som undertegnet også bruger, er eSportsventure. eSportsventure har flere spil og er mere integreret inde på markedet end danskespil er. Her dækker de udover de ‘normale’ sportsgrene, League of Legends, CS:GO, Dota2 og Starcraft2.

Der er derfor et højere udvalg hos eSportsventure hvis du følger med i flere spil – Dog er oddsne ofte lave og de kan knap betale sig at lave høje sats derinde.

En af de sidste sider som du kan vælge imellem er pinnaclesports. De har været på scenen i længst tid – Ja allerede et år før nogle af de andre sider begyndte med deres. Udvalget her er ikke det store, mens oddsne er langt højere end de er hos eSportsventure.

Derudover tilbyder pinnaclesports også en kalender hvor du kan holde dig opdateret på events som de vil komme til at dække. Den kan du finde her.

Flere og flere vil med tiden se fordelen ved at være med på eSportsmarkedet. eSport vokser stadig støt og næsten hver måned kan der offentliggøres flere og flere store resultater inde på markedet – Alene i LCS EU i spillet League of Legends rammer man 250.000 seere, hvilket svare til en vigtig kamp i dansk fodbold.

Bliv oddssætter

Vi på siden her søger i øjeblikket mennesker der kunne have interesse i at blive oddssætter hvor du kommer forslag til hvem du skulle mene vinder den næste topkamp.

Det vi søger folk indenfor er i genrene Leauge of Legends, Counter Strike: Global Offensive og Starcraft. Du skal derfor have en høj interesse indenfor en af disse spil samtidig med at du ugentligt – Eller næsten ugentligt –  ser turneringer indenfor en af de disse spil.

Du vil blive sat sammen med undertegnet, som vil hjælpe dig og give dig information om kommende kampe, mangel på oddskampe m.m.

Det vi forventer er at du vil skrive minimum en nyhed om ugen. Har du ikke tid til dette kan du vælge at skrive en hver anden uge.

Du vil få en masse goder for dit arbejde – Det er blandt andet rabat på gamerudstyr, betakeys og mere. Dette kan med tiden udvikle sig løbende med sidens udvikling og ved at du viser loyalitet overfor siden.

Kunne det være noget for dig, og vil du gerne vide mere om emnet er du velkommen til at kontakte os!

Oddsider:

https://danskespil.dk/oddset/e-sport

http://www.esportsventure.com/

http://www.pinnaclesports.com/