Nyjacky har efter to år i Curse Network valgt at gå tilbage til college. Hvorvidt han kommer til at deltage i League of Legends turneringen i College vides ikke endnu.

Nyjacky tilbage til college – Mønstereleven med karrieren bag sig

Han har stort set haft hele sin LoL karriere i det populære firma Curse Network. Rent sportsligt tæller det Team Curse, hvor han blandt andet var med i LCS hvor han blev erstattet efter at være  kommet på en 4. plads i LCS, 2013 Spring Split.

Nyjacky blev rykket ned på det, som man i godt gammel dansk kalder for 2. holdet, nemlig Team LoLPro, som også ejes af den store organisaton.

Udover Nyjacky har den berømte AD Carry, Cop, også været en tur nede på 2. holdet inden han rykkede op igen.

Nyjacky har i sin karriere også været det sorte får – Han blev i en kort periode banned for at elobooste andre spillere for at sikre sig selv en ekstra indkomst. Det var i den periode hvor blandt andet Rhux, DontMashMe og den succesrige junger Meteos også blev banned for samme årsag.

Nyjacky vender tilbage til college, og det vides ikke om det er det sidste vi har hørt fra ham rent sportsligt. Håber du han vender tilbage?

About The Author

Jeg er en fyr der er glad for eSporten! Udover at være skribent hos Gabblegaming er jeg også formand for den danske eSportsklub Silkeborg eSport.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.