mancloud er ude af Curse Academy
Mancloud da han spillede for XD.GG

mancloud er ude af Curse Academy

Mancloud er ude af Curse Academy. Det sker efter at han har annonceret at han ikke vil komme til at spille for dem til promotionkampene. I stedet vil Curse Academy gøre brug af koreanske Keane.

Selv har han udtalt følgende via. Tweetlonger:

Full announcement: I won’t be playing with Curse for the promotion tournament coming up soon. Instead they’ll be using Keane. The good news, however, is that I’m allowed to stream on Twitch again. :0 

Keane blev officielt en del af Curse Academy efter at han kom til d. 16 juni som en reservespiller for holdet.

Hans tiltræden skete lige efter at de kom på en tredjeplads til 2014 NA Challenger Series Summer #1 hvilket sikrede dem en plads til dette års promotion tournament.

Holdet har mere eller mindre spillet med et fast holdkort efter at de i februar havde en masse turbolens med udskiftninger.

Hvis holdet formår at kvalificere sig til næste års LCS vil de muligvis ikke komme til at spille for Curse, da Riot Games som afholder LCS, ikke tillader at der er mere end et hold pr. klub.

Det har ikke været muligt at finde en pressemeddelelse fra Curse Gaming vedr. manclouds fratræden af Curse. Vi ved derfor ikke om han blev smidt ud, eller selv valgte at gå.