Mancloud er ude af Curse Academy. Det sker efter at han har annonceret at han ikke vil komme til at spille for dem til promotionkampene. I stedet vil Curse Academy gøre brug af koreanske Keane.

Selv har han udtalt følgende via. Tweetlonger:

Full announcement: I won’t be playing with Curse for the promotion tournament coming up soon. Instead they’ll be using Keane. The good news, however, is that I’m allowed to stream on Twitch again. :0 

Keane blev officielt en del af Curse Academy efter at han kom til d. 16 juni som en reservespiller for holdet.

Hans tiltræden skete lige efter at de kom på en tredjeplads til 2014 NA Challenger Series Summer #1 hvilket sikrede dem en plads til dette års promotion tournament.

Holdet har mere eller mindre spillet med et fast holdkort efter at de i februar havde en masse turbolens med udskiftninger.

Hvis holdet formår at kvalificere sig til næste års LCS vil de muligvis ikke komme til at spille for Curse, da Riot Games som afholder LCS, ikke tillader at der er mere end et hold pr. klub.

Det har ikke været muligt at finde en pressemeddelelse fra Curse Gaming vedr. manclouds fratræden af Curse. Vi ved derfor ikke om han blev smidt ud, eller selv valgte at gå.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.