NACL Season 2: Playoff dag 2

I nat fortsætter NACL til semifinalen, hvor blandt andet de to store hold Cloud 9 Tempest og LMQ iBUYPOWER krydser klinger. NACL er en amerikansk amatørturnering, hvor primært der ikke er kvalificeret til LCS deltager.

Aftenens kampe er særligt vigtige da de har muligheden for at komme med i finalen og kæmpe om de $8.000 som vinderen vil kunne gå hjem med. Taber de, ja, så må de tage til takke med $1.500.

LMQ iBUYPOWER vs. Cloud 9 Tempest

I den første kamp tager de kinesiske styrker som sagt imod amerikanske Cloud 9 Tempest, som er C9s amatørhold i USA.

ChinaLMQ
vs.USAC9 Tempest
Ackerman

NoName

XiaoWeiXiao

Vasilii

Mor

vs.Yazuki

KOR Kez

Bischu

Altec

Gleebglarbu

Det er svært at nævne en vinder til denne kamp. Mange spår dog LMQ til at vinde, da de er et hold med den bedste rekord i hele sæsonen og kun har tabt 4 gange i løbet af gruppespillet. LMQ’s seriøse tilgang og deres træningsfaciliteter må også siges at hjælpe dem meget på vej.

Derudover skulle man også tage et kig på LMQ’s flotte trofæskab der tæller 6 førstepladser alene i år.

Man skal dog passe på ikke at afskrive Cloud 9 familien helt. Flere gange har vi set dem vise fremragende spil og har de hovedet koldt skal de nok kunne vise LMQ hvordan man gør det i USA.

Team 8 vs. Team LolPro

I den anden semifinale tager Team 8 imod Team LoLPro. Team LoLPro har forbindelser til Curse-netværket, og uden at kende til deres træningssituation kan det være de får lært et par fif af Team Curse i LCS.

USATeam 8vs.USATeam LoLPro
CaliforniaTrlolzvs.Hauntzer
Guess8vs.heavenTime
Slooshivs.Nyjacky
frommaplestreetvs.LOD
Dodo8vs.Lohpally

Der kan ventes nogle spændende kampe heri. LoLPro må gå ud som favoritter, da de blandt andet tæller den tidligere professionelle spiller Chenglong ‘Nyjacky‘ Wang. Derudover har LoLPro også kendskab til Team Curse i deres store netværk, så hvem ved om der bliver lavet træningssparring?

Hvis vi kigger på resultaterne ligner det også at Team LoLPro er favoritter, da de ligger inde med en sejr tidligere på måneden i GottaCon 2014.

Links:

NACL

Stream

Hvem tror i der vinder?