LCS NA: Week 10 Day 2 er startet

Så er det gået løs, og kampene er gået i gang.

I starten tager Counter Logic Gaming imod XDG Gaming. Hvis CLG vil have chancen for at tage toppen af denne sæsons tabel er det nu de skal slå til. Fejl er ikke tilladt.

I den næste kamp skal to hold fra den gamle liga vise hvad de dyr til. Det ene hold er Team SoloMid. Tidligere kampe har vist sig at være til TSMs fordel, og danskernes darling i USA, Søren ‘Bjergsen‘ Bjerg så ikke ud til at være tilfreds med gårsdagen kamp mod CLG. Team Curse har dog også vist at de kan være farlige, og især David ‘Cop‘ Roberson har været en stor faktor for Curse.

Cloud9 mangler point for at kunne holde sig i toppen af tabellen, men samtidig er Dignitas sultne. Dette er en kamp der kan have stor betydning for C9 og det viste sig i går at de har forberedt sig ned til mindste detalje i denne uge.

Et hold der har haft stor modgang er det europæisk-besatte hold Evil Geniuses som skal tage imod endnu et bundhold i form af Team Coast. Vinder EG er de stadig med i kampen om playoff-pladserne, men taber de – Ja så skal de have en perfekt superweek i næste uge.

 Counter Logic Gamingvs. XDG Gaming
 Team Cursevs. Team SoloMid
 Cloud 9vs. Team Dignitas
 Evil Geniusesvs. Team Coast

 

Links:

Stream