LCS EU: Week 10 Dag 2

I dag fortsætter vores alles LCS EU, når RIOT åbner dørene til dag to.

I starten tager Alliance imod Millenium som så særligt stærke ud i går, hvor især Milleniums nye spiller, Markus ‘Kottenx’ Tingval har vidst hvordan man skal give den gas.

Derefter skal polske ROCCAT ud i en kamp mod Gambit der har stor betydning for polske og russiske fans, på grund af den virkelige situation der afspiller sig i øjeblikket.

Derefter tager et af bundholdene imod en af favoritterne til at vinde tabellen – Det er selvfølgelig Supa Hot Crew som skal op imod SK Gaming, en kamp som har stor betydning for SK og knap så meget for SHC eftersom kampene i går afspilledes sig negativt ift. hvordan SHC placeres.

Senere på aften skal SK igen op imod de danske ulve fra København. I går hev Copenhagen Wolves en ny champion op af hatten og Heimerdinger havde sin debutkamp.

Sidst på dagen skal de to giganter Fnatic og Gambit Gaming op imod hinanden. To hold som gennem tiderne er blevet mere rivaliseret. Denne kamp kan gå begge veje og har begge hold hovedet på det rette punkt kan vi godt se frem til et spændende slag.

Match Results
Alliance00 Millenium
Gambit00 ROCCAT
Supa Hot Crew00 SKGaming
Millenium00 ROCCAT
SK-Gaming00 Copenhagen Wolves
Gambit Gaming00 Fnatic

..