Lad os oddse!

Velkommen til vores første oddsforslagserie. Vi har valgt at lave et spil, hvor vi vil sætte point de kampe vi tror på vinder i redaktionen. Formålet er simpelt; Lad os have det sjovt og vinde nogle knaster! Det kan evt. give jer læsere en idé om hvad i vil oddse på.

Hvis du gerne vil i gang med at oddse så klik her og lær hvordan.

Spillet er simpelt; Vi starter med 50 point. Det er vores mål at få de point op på 5000 inden denne sæson er færdig. Et stort mål? Vi tror på det kan lade sig gøre.

Vi vil løbende følge Danskespils odds – Så tror du vi snyder kan du altid tjekke efter her. Vi vil altid skrive nederst i det spil vi har oddset på hvor meget det giver igen. Vi kommer til at dække både LCS EU og NA, men det er ikke nødvendigvis alle dage vi oddser.

Cloud9 vs. Team Solo Mid

Vi kan ikke lade sådan en klassisker gå forbi vores øjne! De nok to bedste hold i USA skal dyste. Du kan finde kampinformationer her.

Vi tror på at Cloud9 kommer til at vinde. Grunden til dette er at Cloud9 i Spring split havde 3 spillere der prægede top5 KDA’en. Godt nok har Team SoloMid resten, men 1. og 2. pladsen går udtrykkeligt til C9.

Tilbage til 2014 NA LCS Spring Playoffs, vandt C9 klar 3-0 over TSM og viste at det var dem der bestemmer i USA. De vandt også gruppespillet før, hvor TSM igen blev en toer. Måske er der tale om den evige toer?

TSM har ligeledes fået skiftet to spillere ud – Amazing og Gleebglarbu er kommet til. Amazing kommer fra et ophold i den danskejede organisation Copenhagen Wolves, mens Gleebglarbu er en spiller de har hentet fra amatørscenen.

Amazing vil ikke nødvendigvis være et dyk nedad, da jeg godt kunne forestille mig ham have et godt samarbejde med superdanskeren Bjergsen. Men at lære at spille sammen tager tid – Og især Wildturtle vil være udsat for den farlige C9 botlane og den nærmest udødelige C9 jungler.

Vi ligger hårdt ud og smider 20 point på C9 til odds 1,38. Det giver os mulighed for at vinde 7,6 point.

I kan se matchuppen her:

Ballsvs.Dyrus
MeteosAmazing
Hai L9Bjergsen
SnEaKyCaStRoOWildturtle
LemonNationBleebglarbu
LMQ iBUYPOWER vs. Evil Geniuses

Denne kamp vil jeg antage som den sikreste. EG var i sidste sæson i nedrykningsfare, og har stortset været det gennem hele sæsonen. What to do?

Ligeledes har EG skiftet deres ADC ud for et par dage siden, hvis det da er så lang tid tilbage, det kan jeg ikke lige huske på stående fod. I modsætning til EG som har været tæt på at ryge ud af LCS har LMQ i stedet smadret stort set hele amatørscenen. De vandt sikkert i deres oprykningskampe, og ja.

De er kinesere med et nyt firma i rykken, så de vil helt sikkert give den ekstra meget gas ift. EG som man nok burde forvente har fokuseret på en anden kamp.

Jeg ser ikke deres mid- eller toplane være ligeså stærke som Ackerman og XiaoWeiXiao, på nogle punkter – Og med de to store carrys foran, så kan alt kun gå deres vej.

Vi smider de resterende 30 point til odds 1,30. Det vil kunne give os 9 point.

Ackermanvs.Innox
NoNameSnoopeh
XiaoWeiXiaoPobelter
VasiliiAltec
MorKrepo

I alt satses:

20 på C9 til odds 1,38.

30 på LMQ til odds 1.3.

Hvem tror i der kommer til at vinde?