5eplay

Kina får en ESWC kvalifikation

Arrangørerne bag ESWC har valgt at annoncere at der vil være en kvalifikationsturnering i Kina for dette års Counter Strike: Global Offensive turnering.

Det er organisationen 5EPLAY som vil stå med ansvaret for turneringen – Turneringen vil finde sted i august måned fra d. 8 til d. 15.

5EPLAY er for dem som ikke ved det, en kinesisk gamerportal. De dækker mange forskellige turneringer i spillet Counter Strike: Gobal Offensive. De har ligeledes for et par måneder afholdt 5EPLAY eSport Masters, hvor blandt andet H5 og Nface var med.

Det er ikke oplyst hvorvidt at det vil blive afholdt på en messe eller lignende, hvilket gør mulighederne for at det vil blive afholdt online meget stor.De kinesiske hold har ellers ikke haft nogle god chance for at kvalificere sig. Af favoritter i det kinesiske er der Nface som mange regner med skal gøre figur – Dog er der stadig mulighed for overraskelse fra TyLoo og H5 som også har vidst rimelige resultater senest til MSI Beat It 2013.

Udover Kina vil der også blive fundet hold fra Indien, to fra USA, en fra Frankrig og sidst to fra ansøgning. Der mangler stadig omkring 12-15 hold som skal findes gennem kvalifikationer, der stadig mangler at blive annonceret.