I takt med at skoleeSport er blevet større i USA, bliver der også postet flere penge i dette. Denne gang gælder det skolarstipendium til turneringen High School Starleague.

High School Starleague er en konkurrenceturnering i spillene Starcraft, League of Legends og Dota2. Som det fremgår i navnet er det en turnering for de unge elever der går i High School, hvor målet er at øge niveauet i de forskellige spil, skabe rivaler mellem hinanden, og til sidst men ikke mindst: At anerkende eSport som en sport blandt skolerne.

De øverste i ligaen vil i samarbejde med Twitch.TV, Newegg og MSI give skolarstipendium til en værdi der ligger over 100.000 danske kroner.

Turneringen er ved at være slut i den første del med gruppespillet. I næste uge vil playoff, og vinderen vil blive fundet.

Dette bliver betegnet som værende et af de største skridt indenfor eSporten i lang tid. Det er nu muligt for børnene der går i skole at retfærdiggøre deres spil ved at de har mulighed for at vinde et skolarstipendium. Der er endda store mulighed for at vinde et High School stipendium end hvis man prøver lykken i samme turnering bare med college.

Du kan læse mere om turneringen her.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.