IBUYPOWER

Gfinity annoncere formatet

Vi har tidligere kunne skrive om at Gfinity fandt ud af datoerne for deres kvalifikation. Nu har de også meddelt hvilket format de vil komme til at bruge når det hele gør løs i London.

Tolv hold skal dyste om $45000 hvor der dagligt kommer opdateringer fra arrangørerne. For ikke så lang tid annoncerede de ligeledes at de ville erstatte de_train med de_chache, noget du kan læse mere om her.

Til de fans som skal følge deres yndlingshold til turneringen er de sikret fem kampe, da det hele starter med et gruppesystem. Hver gruppe vil bestå af seks hold.

Efterfølgende vi der være viderespil for de fire bedste hold i hver gruppe, som vil skulle kæmpe i en bedst-ud-af-3. Taber man først i viderespillet – Ja så er man ude.

De hold der kommer til at være med er blandt andet den ældgamle organisation Fnatic, ligesom powerhuset Ninjas In Pyjamas også vil være at finde til turneringen.

Vi får dog også nogle danske drenge at se til turneringen i form af Dignitas.

NiP fnatic Titan mousesports
Na`Vi dignitas Epsilon London Conspiracy
LDLC TBA TBA UK qualifier

Vinderen af Gfinity vil få en plads til dette års ESWC, som vil blive afholdt i paris et event du vil kunne læse mere om her.