Genja trækker sig tilbage

Gambit: Vi mangler nyt blod

Gambit Gaming har i en ny artikel beskrevet hvordan de ser på det problem som holdet befinder sig i.

Gambit Gaming har i lang tid haft problemer hvilket blev bekræftet i sidste uges superweek LCS, hvor de tabte alle deres kampe. Gambit Gaming ligger i øjeblikket på en andensidste plads, kun foran den danske organisation Copenhagen Wolves.

Den mangel på præsentation er på grund af ændringen i metaen. En meta som er præget af hurtige rotationer har bragt haft en så stor negativ indflydelse på Gambit Gaming som, ifølge deres egne ord, ikke er særligt koordineret.

“Our biggest problem right now is an underwhelming team synergy that stems from poor shot calling and lack of coordination between lanes and our jungler”

Ifølge pressemeddelelsen er der tale om de to positioner top og jungle, som er besat af hhv. Darien og Diamondprox. Diamondprox er tidligere blevet kendt som en af verdens bedste jungle og har en stor fanskare bag sig. Selv skriver Gambit:

“Darien and Diamond are currently struggling to have an impact on our performance. Due to the fact that they didn’t step up their play over the course of the past seven weeks, we are currently considering moving both of them to a substitute position and replacing them with new players.”

Hvorvidt det bliver russiske spillere er ikke sikkert, da organisationen er trætte af at bruge reservespillere når det ikke har været muligt at anskaffe sig VISA, som det kræver for at kunne spille professionelt i andre lande for russerne.

Hvis disse to spillere skulle blive skiftet ud kan det åbne op for en plads til vores danske talent Zorozero såfremt at han vælger at træde ind i de store rækker. Zorozero spillede sidst som standin for Gambit Gaming i Week 6.

Gambit Gaming bliver i øjeblikket støttet af Pringles.

For flere nyheder, følg vores facebook og vær den første af dine venner til at blive opdateret.

Fejl vi vil gøre opmærksom på: Zorozero spillede ikke for Gambit i sidste uge. Det var i spring han gjorde det. Vi beklager..