Første del af EPS Tyskland er ovre

I dag er onlinedelen af den prestigefyldte turnering EPS Tyskland sluttet. Det skete efter at de to tyske tophold, ALTERNATE og EnRo Griffins er gået videre fra gruppe B og derfor deltager til LAN finalerne.

I mandags sluttede gruppe A hvor Mouesports og Wild Fire spillede sig videre. I tirsdag blev gruppe B spillet, hvor fire hold skulle kæmpe om to pladser. Det var som nævnt ovenover de to hold, ALTERNATE og EnRo Griffins som sikrede sig billetterne til turneringen i Cologne.

ALTERNATE kæmpede bravt mod holdet Penta, som de vandt med 16-14. EnRo Griffins havde derimod en hårdere vej til Cologne hvor de tabte til Death Energy med hele 16-4. ALTERNATE skulle derfor op imod Death Energy i vinderbracket finalen, en kamp der startede med at være tæt indtil ALTERNATE tog spurten og vandt 16-12.

EnRo Griffins skulle efter nederlaget til Death Energy en tur ned i taberbracket hvor de kom stærkt igen ovenpå skuffelsen.De slog de to hold, Penta og Death energy med cifrene 16-3 og 16-13.

Alle de fire hold der deltager til EPS finalerne får en god sjat penge med hjem. Vinderen vil kunne løbe med cirka 30.000.-. Imens må andenpladsen gå hjem med det halve på 15.000.-. Tredje og fjerdepladsen må begge gå hjem med et beløb svarede til ca. 3.500.-.

De fire deltagerhold er:

 mousesports Team ALTERNATE
 Wild Fire EnRo Griffins