I dag er onlinedelen af den prestigefyldte turnering EPS Tyskland sluttet. Det skete efter at de to tyske tophold, ALTERNATE og EnRo Griffins er gået videre fra gruppe B og derfor deltager til LAN finalerne.

I mandags sluttede gruppe A hvor Mouesports og Wild Fire spillede sig videre. I tirsdag blev gruppe B spillet, hvor fire hold skulle kæmpe om to pladser. Det var som nævnt ovenover de to hold, ALTERNATE og EnRo Griffins som sikrede sig billetterne til turneringen i Cologne.

ALTERNATE kæmpede bravt mod holdet Penta, som de vandt med 16-14. EnRo Griffins havde derimod en hårdere vej til Cologne hvor de tabte til Death Energy med hele 16-4. ALTERNATE skulle derfor op imod Death Energy i vinderbracket finalen, en kamp der startede med at være tæt indtil ALTERNATE tog spurten og vandt 16-12.

EnRo Griffins skulle efter nederlaget til Death Energy en tur ned i taberbracket hvor de kom stærkt igen ovenpå skuffelsen.De slog de to hold, Penta og Death energy med cifrene 16-3 og 16-13.

Alle de fire hold der deltager til EPS finalerne får en god sjat penge med hjem. Vinderen vil kunne løbe med cirka 30.000.-. Imens må andenpladsen gå hjem med det halve på 15.000.-. Tredje og fjerdepladsen må begge gå hjem med et beløb svarede til ca. 3.500.-.

De fire deltagerhold er:

 mousesports Team ALTERNATE
 Wild Fire EnRo Griffins

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.