Froggen

Froggen – En af Danmarks største talenter

I vores første artikelserie i bag-om-spilleren starter vi ud med en dansker – Nemlig Henrik ‘Froggen’ Hansen der til dagligt spiller for holdet Alliance.

Hvis vi skal have lidt historie om Froggen har han tidligere spillet det gode gamle Counter Strike og klassiskeren Warcraft3, før han blev introduceret til League of Legends af hans bror.

Hans første hold var det ukendte we kill stuff. Det blev dog hurtigt til LoLLeague som blev anset for at være Danmarks bedste hold, og nærmest det eneste rigtige organiserede hold i den periode. Det var nogle hurtigere hold, og hans næste hold Team Infused var dog heller ikke noget videre.

Nu kom der for alvor fut i hans professionelle karriere, da han blev set af meddanskeren Wickd som tog ham med ind på hans nye hold i Absolute Legends efter at Wickd havde taget afsked med SK-Gaming. Siden da har han stortset spillet med de samme spillere siden at han i december 2013 valgte at skifte til Alliance og blive den nye kaptajn.

LÆS OGSÅ: eSport Danmark – Hvem er de?

Han valgte hurtigt at få de største talenter for Alliance. Nyph fra SK-Gaming som havde ry for at være årsagen til SK er i LCS, Tabzz som gik fra ingenting til World Championship-deltager for at nævne to.

Froggen og hans hold endte hurtigt ud i en negativ stime i starten af den nu afsluttede sæson af LCS Spring 2014. De vendte den dog om og kom godt igen og gav den alt hvad de havde. Froggens mål med Alliance er at vinde World Championship 2014.

Froggens talent oversteg alles forventninger, og han indså derfor hurtigt at han havde en god mulighed for at blive en professionel spiller i positionen midlanen. Efter at have fået en plads i Absolute Legends blev han hurtigt kendt for hans fugl, Anivia, hvor han blev vurderet til en af verdens bedste spillere med Anivia.

LÆS OGSÅ: GamerGuru Test Cup annonceret

Han har dog også spillet flere forskellige champions i midlanen som ikke var velset i traditionel forstand. Han har blandt andet både haft Corki og Lee Sin inde og vende. Især Lee Sin var en stor faktor for hans holds sejr til MLG Dallas 2012.

Du kan se hvordan Froggen har klaret det i LCS ved hjælp af Gamepedias side om ham. Derinde vil det ligeledes være muligt at finde alle hans resultater som efterhånden udgør en stor håndfuld. Eller to.