Nordisk film biografer har taget eSporten til sig og har sat en begivenhed op til EU og NA LCS finalen. I fremtiden vil der formentlig komme flere spil til begivenheder som denne.

Den 23. april vil du få mulighed for at tage i biografen og se finalen for EU og NA LCS hvis du enten tager til Lyngby, Århus, Aalborg eller Odense. Arrangementet starter klokken 17.00 og forventes senest at slutte klokken 01.00 hvis alle kampe bliver spillet. Det vil være muligt at vælge i mellem to forskellige billetter, som er med eller uden mad og drikke. Prisen per billet er henholdsvis 150 kroner, uden drikke og mad, og 220 kroner hvis du ønsker mad og drikke med i din billet pris. Samler du dine kammerater i en gruppe af mindst 15 personer, er der en mængde rabat på 10 procent.

Programmet lyder:

  • 17.00 Dørene åbner
  • 17.15 EU LCS fianlen går i gang
  • ca 19.30 EU LCS forventes at slutte – efterfulgt af pause
  • 20.00 NA LCS finalen går i gang
  • 23.00 NA LCS forventes at slutte

Læs mere om begivenheden og køb billetter her.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.