ESEA har annonceret at de vil rykke muligheden for at tilmelde sig turneringen en uge. Der er tale om tilmeldingerne til sæson 17. Den nye deadline er d. 15 juli.

Annonceringen sker næsten lige efter at sæson 16 blev afsluttet for en uge siden i USA, Dallas. Der så vi de dominerende nordamerikanske hold iBUYPOWER og compLexity i finalen.

Det er derfor ikke underligt at det blandt andet også er de to hold der kommer med i næste sæson – Udover de to amerikanske hold, får ESEA også besøg af blandt andet Netcode og Mythic. En samlet deltagerliste kan ses lige nedenunder.

 iBUYPOWER compLexity Manajuma Netcode
 Exertus NEVER GOOD ENOUGH Mythic Flaming Rainbows

I den europæiske del af ESEA (Invite) ser vi også det store powerhus Ninjas in Pyjamas vende tilbage. Der er ligeledes deltagelse af et enkelt dansk hold i form af Dignitas.

 NiP Natus Vincere Virtus.pro OverGaming
 HellRaisers Titan dignitas Epsilon

Præmiepuljen i ESEA sæson 17 er på over $90000.

Vil du have chancen for at komme med i ESEA og engang i fremtiden spille mod de store drenge som Epsilon, Dignitas, Titan, Ninjas in Pyjamas? Så kan det gøres ved at du klikker lige her, da du så vil blive ført til tilmeldingen.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.