Det internationale eSportsforbund øger præmiepuljen

Det internationale eSportsforbund IeSF (International e-Sports Federation) har i dag annonceret at det øger præmiepuljen med yderligere 10.ooo US Dollars til eSports World Championship.

Den samlede præmiepulje ligger nu på 110.000$ som vil blive fordelt over en række titler. Det er også kun 1, 2 og 3. pladsen som vil være i stand til at modtage de kolde kontanter.

De spil der vil blive spillet til dette eSports World Championship er Dota2, Starcraft, Hearthstone, Ultra Street Fighter IV og Tekken Tag Tournament 2.

Udover de ovenstående konkurrencer er der også to konkurrencer udelukkende for kvinder i de to spil Starcraft og Tekken Tag Tournament 2.

Dota2 vil få en præmiepulje på $50000. Starcraft en på $10000. De tre sidste konkurrencer med Hearthstone, Ultra Street Fighter IV og Tekken Tag Tournament 2 vil ligeledes være på $10000.

Turneringen vil finde sted i landet Aserbajdsjan. Det er i deres hovedstad, Baku at det hele skal gå løs i Baku Crystal Hall, som i kan se på nedenstående billede.

Det internationale eSportsforbund afholder deres turnering i Buka Crystall Hall

Det er sjette gang at IeSF afholder deres verdensmesterskab. Turneringen vil komme til at foregå over en periode på 5 dage – Fra d. 12 november til d. 17. Det er bekræftet at Niels Thornberg deltager.

Du kan læse mere om IeSF ved at gå ind på deres hjemmeside i dette link. Du kan også se begivenheden via. facebook.