I dag har ESL UK annonceret at de vil afholde en ny række turneringer i England med navnet Community Challenge. Turneringen kommer til at vare over tre sæsoner med en præmiepulje på 3.300 euro.

Turneringens hovedsponsor kommer til at være det kendte mærke SteelSeries. Turneringen vil derfor allerede kunne skydes i gang den 5. maj, hvor englænderne vil kunne nå at vinde 1.100 euro pr. sæson.

ESL har offentliggjort denne pressemeddelelse:

“With the support of SteelSeries, we want to create a home for UK players and teams alike to hone their skills and advance their prowess within the competitive arena. We want to create opportunities for players in the United Kingdom, so that one day fans may be found chanting the name of a UK team in an arena like Katowice.”

Det kan ligne at ESL har store planer om at sætte skub i talentudviklingen i det engelske, og vi må se om det kan spores i de kommende internationale turneringer.

Har du et britisk hold under fanerne og kunne tænke dig at tilmelde dig turneringen kan den findes her. Turneringen er desværre kun for englændere, og vi vil derfor ikke nyde gavn af det for de danske hold herhjemme.

 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.