Det er blevet offentliggjort at arrangørerne bag ESWC har valgt at tage spillet Counter Strike: Global Offensive med til deres turneringer. Der vil blive lavet to separate turneringer for mændene og kvinderne.

Vi kunne tidligere annoncere at IEM ikke ville have CS:GO med i deres turnering grunden at spillet var for lille i Asien. Det er dog ikke tilfældet med ESWC der har sit hovedmarked i Europa og USA.

ESWC er en tilbagende turnering. I dette år vil den finde sted i datoerne 29. oktober til d. 2 november i Versailles. Den mandlige del af turneringen vil blive afholdt med 24 hold hvor Clan Mystik skal forsvare tronen. De står dog uden hold, og ifølge reglerne vil de kun kunne deltage hvis de får et hold med 3 af vinderne fra sidste år. Endnu 4 af de 24 hold vil blive inviteret af ESWC.

Derudover vil der være to hold der vil blive taget med via en ansøgning. Kunne du og dit hold tænke dig at ansøge skal det gøres med følgende form.

Det er kun Frankrig og USA der har bekræftet deres kvalifikation. Der vil dog i de følgende uger blive offentliggjort flere kvalifikationer til ESWC, hvor der bliver spekuleret i endnu en tysk og europæisk kvalifikation. Det er stadig uvist hvornår kvalifikationerne vil blive offentliggjort..

I den kvindelige del er der heller ikke blevet oplyst meget – Dog vil der kun deltage 8 hold, hvoraf en er sikret i form af de tidligere vindere fra Copenhagen Games, Bad Monkey Gaming.

 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.