Den prestigesfyldte turnering Copenhagen Games 2015 er blevet annonceret med de få startdetaljer.

Copenhagen Games bliver støttet af Københavns Kommune og var sidste år et kæmpe succes for dansk eSport med deltagere fra overalt i verdenen.

Eventet vil blive holdt i nogenlunde samme periode som altid – D. 1 til 5. april og der vil formentligt være alle former for spil at se til Copenhagen Games 2015.

Det bliver igen i år Øksnehallen hvor det hele skal gå løs. Øksnehallen ligger inde midt i København, ikke langt fra hovedbanegården, hvilket giver gode transportmuligheder for alle steder i Danmark.

Som nævnt ovenover er det stadig usikkert hvilke spil der vil blive spillet, men Counter Strike: Global Offensive er et rigtigt godt bud. Skulle det ske, kommer vi højst sandsynligt til at se Ninjas In Pyjamas som skal beskytte deres titel for 3. år i træk.

Om de kommer til at køre samme fundament som sidste år med at dele turneringen op i mand og kvinde vides ikke endnu.

Du kan selv læse mere inde på deres hjemmeside ved at klikke her.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.