Det amerikanske hold Cloud 9 har fået diskvalificeret deres amatørhold fra ESL NA.

Dette betyder at Curse Academy vil overtage C9s plads i turneringen og derfor spille mod det kinesiske hold LMQ. Det andet Curse-relateret hold Team LoLPro er derfor blevet tildelt tredjepladsen helt uden kamp.

Udover at blive smidt ud af turneringen har de også fået frataget sig alle deres pengepræmier. De er ligeledes blevet udelukket fra alle fremtidige turneringer afholdt af ESL i tre år. Grunden til at ESL har valgt at tage dette drastiske skridt er at der i næste uge v blive spillet oprykningskampe til næste sæsons LCS, og Cloud9 har derfor ikke haft mulighed for at spille i den uge.

Pengebeløbet skulle være lidt over de $5000 angiveligt.

Det nuværende C9T er fra det gamle The Walking Dead, og blev en del af Cloud 9-famlien i januar måned. På den tid de har været i Cloud 9 har de formået at hive 2 andenpladser hjem fra forholdvis NA Challenger Series #2 og NA Challenger Playoff.

Debatten om at Cloud 9 Tempest er blevet smidt ud af turneringen har fået stor opmærksomhed på hjemmesiden Reddit, hvor du kan se debatten her.

Cloud 9 Tempest består af følgende spillere:

YazukiGabriel NgTop
KOR KezKevin JeonJungle
BischuAaron KimMid
AltecJohnny RuAD
GleebglarbuNicolas HaddadSupport
 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.