Brokenshard bliver officielt træner for det fuldtidsprofessionelle hold Gamers2. Det skriver klubbens hjemmeside, efter at han har været på prøve i noget tid.

Brokenshard bliver officielt træner

Det er en assisterende trænerposition som han er tiltrådt i. Han startede med at flytte til huset i søndags hvor alle tog godt imod ham.

Gamers2 klarede den ikke til relegationkampene og må derfor ud i endnu en sæson i Challenger Series, hvor de gerne vil gøre sig klar – Hvilket har gjort at de blandt andet har skiftet deres jungler og nu ansat endnu en træner.

Brokenshards historie lyder blandt andet som spiller hos Dragonborns inden han flyttede til det amerikanske compLexity. Efter VISA problemer som gjorde at han ikke længere kunne spille for compLexity blev han samlet op af SK Gaming Prime og senere Copenhagen Wolves i sæsonen.

De skriver selv på deres hjemmeside:

He has been accommodated in the gaming house and will start working with our players soon, let’s hope he helps us to get into the LCS and improve our team performances to be one of the top teams at the competition. 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.