Avant Garde, en semiprofessionel klub har til dags dato mistet deres hold, som i stedet i vil komme til at gå under navnet Legacy eSports.

Med grundlæggelsen af Legacy eSports håber de at kunne gå i en lys fremtid i møde og vil kunne repræsentere deres region internationalt. Selv har de skrevet følgende på deres facebook:

we look to create something that will allow us the freedom to address our needs as we see fit and hopefully leave a mark on the Oceanic eSports scene. We want to build a brand that both players and fans can get behind as we represent Oceania internationally.

Det tidligere Avant Garde har i sidste måned spillet sig en sejr i Oceania Winter Regionals, hvor de bankede Team Immunity 3:2.

Har du en interesse i at arbejde med et hold på den anden side af jordkloden er der nu rig mulighed for dette – De søger i forbindelse med opstarten af Legacy eSports frivillige inde for en masse områder; Det værende sig alt fra grafisk design til folk der hjælper med at skrive om holdet.

Holdet består af følgende:

MinkywhaleAn TrinhSpiller
CarbonTim W.Spiller
ChuChuZAaron B.Spiller
CardridHarry ArcherSpiller
ErectGymnastBryce PauleSpiller
ImpairedElliot CapellReserve
RustyZack PyeReserve
Big Papa GuoEdward GuoReserve

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.