Amazing spås til TSM

Copenhagen Wolves’ spilleren Amazing er blevet spået til at være blevet solgt til Team Solo Mid.

Det sker efter at det mere eller mindre er blevet offentliggjort at Amazing ikke vil komme til at spille for Copenhagen Wolves i næste sæson af Riots LCS. Denne gang er det Cadred.org der har været ude efter information, og de har fået fat på følgende:

“the team will only confirm that the player will not be playing for them next split”

Annonceringen af at Amazing vil forlade CPH Wolves sker efter at TSM også har offentliggjort en større nyhed i vente. Det er dog ikke kun Cadred.org der har Amazing i kikkerten som den nye TSM spiller. Den berømte CLG træner og OGN kommentator Montecristo har ligeledes været ude og fortælle om sin mening, netop at Amazing skal en tur til USA.

Der sker dog en masse udskiftninger mellem de to sæsoner og også Evil Geniusses har været ude efter reservespillere til deres holdkort. Muligheden for at han kommer til det gamle powerhus er der.

Hvem der kommer til at erstatte Amazing vides ikke på nuværende tidspunkt. Et navn som hyppigt dukker op i diskussionen er dog den danske spiller, Santorin, som tidligere har været at finde i toppen af den danske scene.