ESWC NA

Algeriet med egen kvalifikation

Vi kunne tidligere nævne at Kina ville modtage en kvalifikation til ESWC. Nu har de valgt at Algeriet også vil modtage en. Det er tredje gang at landet modtager muligheden for at kæmpe sig vej til Electronic Sports World Cup.

ESWC mangler stadig at oplyse resten af deres kvalifikationsproces for VM i 2014. Der vil være 24 hold til stede under Counter Strike: Global Offensive turneringen.

Algeriet er det første afrikanske land der kommer på listen som også tæller blandt andet Frankrig og Japan.At Algeriet har modtaget en kvalifikation har modtaget stor kritik fra communitiet.

Sidste gang at Algeriet deltog fik det algeriske hold, C3 Gaming kun fire runder i alt, da de var oppe imod blandt andet den danske organisation Copenhagen Wolves.

Det er endnu uvist hvilke hold der kommer til at deltage i kvalifikationen. Der er ESWC Algeria der vil komme til at stå for turneringen – Om de giver rettighederne til kvalifikationen ud til en tredjepart er stadig usikker, og nogle har rejst spørgsmål om chancen for korruption hvis det sker.

Der mangler stadig at blive delt 9 pladser ud før det endeligt er sikkert hvem der får muligheden for at deltage. Som et af de eneste kvalifikationer vil vinderen til GFinity 3 også få en billet til den prestigefyldte turnering fra ESWC.