Nye rygter har ramt organisationen Ninjas In Pyjamas. Denne gang lyder det på at Alex Ich har planer om at rykke tilbage på midlanen og i stedet finde en ny toplaner.

Dette rygte kommer som et chok, eftersom at den russiske spiller længe har udtalt at han har hadet at spille midlane og ikke set det sjove i det i lang tid.

Rygterne kommer efter at de har trænet sammen på holdet med en ny spiller, Cabochard.

Det ville ikke være underligt hvis Alex Ich vendte tilbage til midlanen, da den talentfulde spiller længe har domineret og vundet over de bedste midlanes, inklusive enkelte koreanske midlaners.

Organisationen har længe kæmpet om at få et stabilt holdkort efter at Nukeduck og Mithy blev banned fra alle aktiviteter afholdt af RIOT Games, som blandt andet styrer Challenger Series og den mest prestigefyldte organisation i Europa, LCS.

Tror i at Alex Ich vender tilbage til midlanen?

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt med økonomi. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.