5EPLAY har netop annonceret at de vil holde en konkurrence i Kina med de bedste kinesiske hold. 5EPLAY er lidt en kollega til os, da de også er et gaming-medie. Turneringen er blevet sat til værk i samarbejde med NEWMEN som er en kinesisk hardwareleverandør.

Op til turneringen kommer der to kvalifikationer, en der er tilegnet nordkina og en til sydkina. De hold som får kvalificeret sig skal op imod otte tophold i Asien som er blevet inviteret til 5EPLAY. De hold som er blevet inviteret er TyLoo, H5, NBDL, Nface, Team nxl, Legends, We <3 TW og til sidst inchKing.

 Førstepladsen vil vinde 8.700.- danske, mens andenpladsen må tage sig til takke med 4350.-. Tredjepladsen må gå hjem med 2.600. Udover pengepræmier vil hver enkelt hold også gå  hjem med hardware.

Når der bliver givet flere oplysninger om turneringen vil vi være på pletten til at videregive den til jer!

Links:

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.