BenQBL2411PT gamer skærmen er ubestridt den bedste gaming skærm på markedet pt. Den lever op til alle krav som professionelle gamere nu engang skulle have, og derfor passer den uden tvivl også til dit gameplay. BenQ har stor succes med at sponsorere og levere e-sports udstyr til top teams i verden – herunder rigtig mange Counter-Strike: Global Offensive hold.

Med alle de nye funktioner, samt sindssyg opfattelse, så får du den bedste af den bedste kvalitet. I stedet for rigtig mange 75 Hz gamer skærme, er BenQ skærmen 144 Hz. Dette betyder, at skærmen processere og renderer resultaterne meget hurtigere end tidligere, og du kommer aldrig til at opleve in-game lag igen.

74f443623be55235730a0f64e3ee7b81

Men hvorfor skulle skærmskift være en direkte fordel for dig? Hvis du allerede har en 144 Hz skærm, så er der nok ikke den store forskel. Men hvis du derimod – ligesom mig – sidder med en 75 Hz gaming skærm, så er det ikke særlig sjovt, og en opgradering ville derfor gøre underværker.

Lad mig vende tilbage til folk med 144 Hz skærm. Har din skærm Black eQualizer? Nej, hvad er det? Det er en funktion som BenQ skærmene besidder. I Counter-Strike er det velkendt, at man har svært ved at se rundt i tunneler, under objekter osv. pga. for lidt lys. BenQ BL2411PT har eQualizer som betyder, at farveforskellen bliver jævn, og du kan derfor se mørke helt ned til mindste detalje. Smooth!

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.