Razer New Goliathus gamer musemåtte

ForsideGaming MusemåtteRazer New Goliathus gamer musemåtte

999.999.999,00DKK

Denne musemåtte er udviklet efter diverse behov, som de professionelle gamere har. Det er en forbedring af den tidligere model, Razer Goliathus, hvor speed v2 versionen bl.a. er stærkere med en anti-frynse syning i kanten, for at forlænge holdbarhed, og sørge for, at du ikke skal til at købe ny musemåtte efter 3 måneder.

Beskrivelse

razer-goliathus-speed-gallery-12

Musemåttens måler 35,5 cm gange 25,4 cm, og med en højde på 3 mm, ligger denne ud som standard størrelse, og passer perfekt til gamere, som har behov for en stor overflade at bevæge sin mus på.

Dens overflade er tætvævet, og giver en god glat følelse, så det ikke føles som om, at du trækker din mus henover en ødelagt dug.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Razer New Goliathus gamer musemåtte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.